17 mai 2009

Si cand PCH ia foc..

Noi stim ca Dinamo face legea pe gazon. Si se pare ca acasa ne simtim cel mai bine, profitand de slabiciunilei unei echipe Poli destul de ravasita, fara elemente importante ale jocului, oameni precum Alexa sau Karamyan, mobilizatorii violetilor si chiar de un bun simt fotbalistic maret (daca mi se permite a ma exprima astfel). Doar 3 etape pana la final si multe cereri din partea conducatorilor de club, amenintari si tot soiul de invective la adresa echipelor adverse, a galeriilor considerate 'inamice', desi oamenii impartasesc pasiunea pentru acelasi sport, toate insa specifice campionatului autohton.
Mariuuuuuuuuuuuuus Niculaeeeeeeeeeee si cele doua goluri ale mijlocasului Ndoye fac tribunele sa sara in aer, dupa traditia de aici, din Stefan cel Mare, afisand zambete gigant si multa adrenalina tuturor sufletelor alb rosii care iau parte la "mantuirea" campionatului din sezonul '08 - '09. Ma astept ca Poli sa isi recupereze cele 6 puncte si noi sa plecam oarecum capul in fata unor hotarari luate mereu la masa verde, dar in mod sigur nu ne vom pierde demnitatea, un sentiment care ne-a reprezentat mai ales in retur, dupa meciuri nebune si pline de creatie.
Cat farmec si cata culoare dicteaza oamenii, cati fiori pe sira spinarii traiesti in momentele de maxima bucurie.. Atunci cand privesti la spectacolul oferit de cei pe care ii sustii, ai o implinire a simturilor, la care nu mai conteaza deloc povestile murdare a celor corupti sau lipsa totala de fantezie din afara stadioanelor.
"Rosu-i sangele varsat pt numele DINAMO
Albu-i semn ca s-au predat
Si Dinamo ii campioana!" Fredonam si strigam, una-i echipa ce-o urmam. Tam tam. :-)

5 comentarii:

  1. Neinteresant.. :) Va bate Unirea si va treziti la realitate..

    RăspundețiȘtergere
  2. raspuns ptr tine
    me really dunno...
    app...nu stiam ca inca imi mai urmaresti blogul

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm..esti nerabdatoare sa te intalnesti cu catelusii de la pch? :) bafta la bac..

    RăspundețiȘtergere
  4. ah..si apropo..cand pch ia foc..veti face cunostinta cu tunurile de apa..sau daca e garda amabila..va va lasa sa muriti carbonizati :D (sper sa nu te superi..dar ura fata de catelusi e incredibiiiil de .. mare :D)

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne.. ce bine ma simt cand am dreptate :D

    RăspundețiȘtergere

Lasa comentariu