26 mai 2009

Deja vu

M-am gandit bine zilele astea. Stiu, o sa ziceti: Hey that`s a start. :D
De ceva timp sunt intr-o pasa filosofo-meditativo-spiritualo-inutila si nu ma pot concentra decat in a aborda subiecte profunde si care la un moment dat nu mai au sens. Sigur ca asta am facut toata viata mea, dar zilele astea, cand ma gasesc sub o oarecare presiune din cauza studiatului (alupo) pentru bac, ma chinuie prostii meditative sau stari, cum le numea un domn bloggerash.
Te-ai gandit vreodata la impactul pe care il au anumite lucruri sau anumite persoane in viata ta, un impact atat de rasunator incat esti sigur ca in memoria ta afectiva s-au dezvoltat, inainte de a cunoaste bine persoana respectiva, anumite secvente? Ambiguu, huh?
Vorbesc de sentimentul ala bizar, cand vrei sa cunosti pe cineva din amintiri, cand iti dai seama ca iti pasa de cineva suficient de mult incat vrei sa faca parte din viata ta si impui ratiunii sa tina minte momentele cand l-ai vazut sau cand a avut o influenta in viata ta. Face parte din simplul act al existentei aceasta specie de curiozitate combinata cu un puternic simt al rememorarii, manifestandu-se prin momente de analiza ale subconstientului, prin nesfarsite clipe de tradare din partea atentiei tale, reprosuri ca nu ai imortalizat acel moment. Poate fi el si o privire careia nu i-ai dat importanta desi insemna ceva, o discutie in contradictoriu cu acel tip pe care il credeai insuportabil, dar care acum ii dicteaza inimii cum sa bata, poate doar ai vazut-o pe strada candva, de mult si aveai sansa sa ii ceri o intalnire, dar acum nu stii cine e si te tot gandesti la ea.
Poate ca esti la facultate, in capitala, si descoperi pe internet perechea ideala, acea tipa care e spontana si al naibii de draguta, vorbareata si in acelasi timp timida cand o intrebi despre ea, si culmea, locuieste in orasul tau natal; dar tu nu i-ai dat importanta cand zambea copilaros, trecand pe langa tine. Poate trebuia sa te uiti in ochii ei verzi atunci cand ea te privea patimas, poate trebuia sa ii dai mana atunci cand s-a impiedicat, altfel ai ratat emotia. Poate el a fost singurul care era in stare sa te salveze din calea masinii, desi tu nu i-ai raspuns nici o clipa zambetului pe care ti l-a afisat inainte sa se arunce in strada pentru tine.
Nu stii niciodata cand ziua cea mai importanta din viata ta este cea mai importanta. Nu pana nu se intampla. Nu recunosti cea mai importanta zi decat atunci cand esti chiar in mijlocul ei. Don`t waste any valuable time, any priceless moments, because life is happening right in front of you.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa comentariu