15 mai 2009

Era si timpul

Steaua - Rapid a avut tot ce i-a lipsit adevaratului derby de saptamana trecuta. De la galerii pline de culoare, la jucatori dedicati in totalitate jocului, la ocazii ce se termina cu tradionalul 'mortii ma-tii, mah'. Aceeasi echipa usor rahitica giulesteana, care s-a obisnuit sa castige cu chipe de genul Buzau, CS Otopeni, infrunta o formatie rosie albastra in cautare de victorie si tragand de orice punct cu riscul accidentarii si a acumularii de cartonase, se impune pe terenul rivalei bucurestene, printr-un scor care nu defineste palmaresul nici unei echipe. De fapt, ce meci din acest minunat sezon a descris istoria vreunei echipe? Poate prestatia Timisoarei? Posibil..
Am vazut saptamana trecuta doar secvente din meciul Rapid - Steaua din sezonul 2006-2007, retransmis de Kanal D, si ma gandeam cu nostalgie, la jucatorii care formau atunci echipele capitalei. Si mi-a placut. Foarte mult. Fata de cei care se ostenesc in acest moment sa joace un fotbal de 2009, oameni precum Ganea, Rada, Lucescu Jr cucereau cupa in 2007, facandu-si suporterii mandri ca reprezinta alb visiniul, iar Dica, Banel, Thereau straluceau sub antrenoratul lui Oli.
Marius Constantin pare ca joaca de o vesnicie in campionatul romanesc, dar cu toate cartonasele pe care omul reuseste sa le ia, nu il mai vezi o perioada lunga jucand, ceea ce iti creeaza impresia ca ar fi transferat pe nu stiu unde. Merita si baietii sa se mai bucure pentru o victorie, poate acest rezultat o sa ii motiveze in putinele etape ramase. Era si timpul.
HAI, DINAMO!

2 comentarii:

  1. rezultat nemeritat.. cel mult trebuia sa obtina un punct crapidul.. dar asta e.. sa ia dinamo titlul asa cum numai ei stiu..

    RăspundețiȘtergere
  2. Lizarazu: O fata care stie sa scrie si sa comenteze football!!! Go Yoy, GO! GO!
    Desi trebuie sa zis, si stiu ca stii, Poli Timisoara e mai buna. Vrajeala faza cu tricourile. Prostie mai bine zis.
    Imi aminteste de mama finalul postului tau: nu conteaza cine cu cine joaca, Dinamo sa castige :))

    RăspundețiȘtergere

Lasa comentariu