17 mai 2009

Zodiile stralucitoare

Inainte de a continua prezentarea la care m-am incumetat, trebuie sa notez ca articolele ce fac parte din acest subiect sunt scrise strict de mine, asa cum percep (spuneam si in textul anterior) pe un esantion de 3-5 persoane, varste diferite, mentalitati diferite, caracterul persoanelor cu care, mai mult sau mai putin, am intrat in contact. Enjoy!
Caractere temperamentale si de cele mai multe ori, de invidiat, taurii, sagetatorii si gemenii sunt oameni joviali, calculati, intr-o permanenta stare de buna voie si de relaxare, cautand prin orice mijloc sa se lanseze in viata sociala sau sa isi intareasca relatiile cu diferite genuri de oameni.
Taurii sunt plini de tact si cunosc diferite metode prin care pot tempera situatii limita, neplacute, abordand probleme cu diplomatie si cu un calm care adesea poate enerva. Nimic nu pare sa fie prea greu pentru el si odata trasata sarcina si directia de urmat, se va inhama imediat la treaba.
Simt profund, intens, iubesc cu pasiune si se devoteaza celorlalti, asteptand sa li se raspunda la fel. Pot avea multe relatii in timpul vietii, insa se indragostesc cu adevarat foarte rar. Extrem de incapatanati, nu cedeaza niciodata mai ales daca sunt convinsi de veridicitatea informatiilor pe care le detin, mergand pana in panzele albe pentru principiile si modul lor de a rationa. De asemenea, daca si-au propus sa faca un anumit lucru, avand deja un plan de actiune, nu analizeaza si punctele de vedere ale celorlalti, considerand ca drumul ales este cel profitabil. Iubesc plimbarile si drumetiile in aer liber, nu refuza niciodata o invitatie de acest tip. Spirit petrecaret si sociabil.
Gemenii vor sa acceada in diferite cercuri sociale, fiind usor acceptati de cei din jur. Extrovertitii acestor semne zodiacale iubesc sa petreaca si sa fie in centrul atentiei. Sunt amuzanti si joviali, dar daca nu isi stapanesc impulsivitatea si dorinta de a fi in centrul atentiei cu orice pret, pot deveni sacaitori. Este capricios si volubil, mai ales in prezenta persoanelor apropiate. Are nevoie ca cei din jur sa depinda de el, sa isi organizeze viata dupa programul lui.
Se lasa ghidat mult mai mult de sentimente decat de ratiune. Va retine mult mai repede o insulta decat un gest frumos, nu pentru ca sunt orgoliosi, ci pentru ca primul a produs o impresie mult mai puternica in timp ce al doilea este un lucru normal.
Oameni de viata sunt stralucitorii sagetatori, persoane sociabile si care sunt interesate de orice aspect pozitiv si surprinzator al vietii. Sunt colorati si ii mobilizeaza pe cei din jur, molipsindu-i cu o bunavointa si cu un spirit energic, degajate din orice detaliu care ii face sa rada sau sa se simta bine. Nu se daruiesc decat acolo unde simt ca este nevoie de ei sau unde stiu sigur ca persoana respectiva nu le va strica anumite planuri, fiind influentati de caracterul celor din jur in alegerea persoanelor dragi, iubite.
Dinamici, entuziasti, veseli, indrazneti, directi, mari iubitori de natura si de animale, superficiali, ambitiosi si impetuosi, sagetatorii au legaturi cu orice zodie, cautand cercurile sociale si comunicarea.
Nu trebuie uitat insa ca sunt si foarte irascibili si furia lor devine oarba atunci cand sunt foarte iritati de catre o persoana. Ei au un fond orgolios pe care se formeaza calitatile lor de sociabilitate si nu vor respinge niciodata elogiile la adresa realizarilor cu care se mandresc. Orice critica indreptata impotriva lor ii va face sa reactioneze rece si dur. Se tin mai greu de promisiuni, de cele mai multe ori nu reusesc sa le indeplineasca.

4 comentarii:

  1. l-ai caracterizat foarte bine pe zgumbede :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Lizarazu: Sa stii ca taurii tin cont de cei din jur, chiar prea mult. Problema este ca tin cont de toti de aia calea aleasa nu va fi niciodata bun complet pentru cineva, doar partiala pentru toti, si cu bune, si cu rele.
    Stiai ca varsatorii sunt persoane dificile? ;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma refeream ca nu tin cont de cei din jur, ci ca nu tin cont de parerile altora daca ei stiu ca modul lor de a actiona e cel bun. Ai inteles gresit. :)
    Si din ce punct de vedere dificile? E un termen cu multe semnificatii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lizarazu: exemplu - Mergem pe strada si vedem o ceapa incoltita. Sa fim seriosi ca stiu cum arata o ceapa incoltita ca am stat zile, saptamani, luni intregi la tara. Si cineva (nu spun cine desi sa stie) zice ca e o lalea. Cum sa nu sustin ca am dreptate cand asa era? :)) nu continui aceasta idee ca imi pica ceva in cap in curand.
    Dificile? ano.. nu se pot schimba. Nu le am eu la cuvinte. Ma stii doar.

    RăspundețiȘtergere

Lasa comentariu