19 aug. 2009

Plec, nu ma asteptati!

E atat de scurta vara si e plin de flori.. si de evenimente muzicale la Bucuresti.
Not so much "Like a Virgin", dar in mod sigur cu aceeasi pasiune cu care se daruia muzicii sale la inceputul carierei, Madonna va concerta live la Bucuresti pe 26 august 2009, in Parcul Izvor. Sticky & Sweet Tour este deja considerat cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo. In 2008, turneul Sticky & Sweet Tour a fost vizionat de peste 2,3 milioane de spectatori din 58 de orase, inregistrand vanzari de bilete record pretutindeni.
Anastacia va fi prezenta in capitala Romaniei pe data de 1 septembrie 2009, orele 20, sustinand unul din concertele turneului sau mondial. Evenimentul de la Sala Palatului face parte din turneul de promovare a albumului “Heavy Rotation”, lansat la finalul anului trecut, si reuneste incununarea anilor de succes ai cantaretei, vedeta pastrandu-si prospetimea si naturaletea, desi viata a incercat-o prin temuta boala a cancerului de san.
Concert extraordinar Leonard Cohen
Cei care nu au avut ocazia sa asculte minunatele balade ale seductiei semnate Leonard Cohen toamna trecuta, il pot asculta, simti, iubi pe vesnicul Cohen pe 4 septembrie 2009, in Piata Constitutiei, Bucuresti. "Muzica lui Cohen, intunecata si poetica, ar trebui inclusa in tabelul periodic al elementelor” - proclama revista Rolling Stones. "Dupa ce o descoperi, se transforma subit in ceva tot atat de necesar ca oxigenul”.
Alessandro Safina revine in Romania!
Sambata, 5 septembrie 2009, orele 20:00, Arenele Romane se vor transforma, special pentru Alessandro Safina si admiratorii sai, intr-un decor romantic si rafinat, ocazia perfecta pentru a evada din cotidian intr-o seara calda de vara tarzie.
Cat despre mine, am omis teribil sa va spun ca sunt studenta la ASE, Facultatea de Comert, unde am intrat la buget, bineinteles :> si, de asemenea, mandra sunt cand spun ca, fara a-mi exersa talentul in ale beletristicii sau cunostiintele in ceea ce inseamna limba romana, fonetica, lexic, nivelul morfologic, semantism, elemente de gramatica, puterea persuasiunii, modul in care argumentarea este constituita pe baza unor termeni specifici, am intrat la buget, la FACULTATEA DE JURNALISM SI STIINTELE COMUNICARII, din cadrul Universitatii Bucuresti, fara a face nici macar un minut de pregatire pentru examenul de admitere!! Ceea ce ma face sa strig in 9 mari si 9 zari ca sunt capabila in orice minut sa-mi depasesc conditia de absolventa a unui profil real, specializare mate - info, acolo unde in 4 ani de zile mi s-a spalat creierul cu teoretizare si impact asupra naturii mele umaniste din toate directiile stiintelor exacte!!
Plec la mare! Gata cu statul degeaba! Bucuresti, viiiiiiiiiiiiiin! Wait for mami. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa comentariu