2 apr. 2009

O mare farsa

De ce austriecii isi canta imnul cu mai multa siguranta decat modul absurd in care il inganam p`al nostru? Simplu. E mai grele versurile imnului nostru si noi nu tine minte, bre. Incepe jocul, nu mai e timp pentru a ajusta imnul, tuturor le sta mintea la meci. :)) Sigur, ce gluma buna.
Gata, v-ati asezat comfortabil, v-ati indreptat atentia spre jucatori, mai tineti un moment de reculegere si.. fluier de start!
Mai da-o-coace, ia-o tu, in min 19 Arnautovic trimite pe langa bara, dar sutul e memorat doar ca fiind frumos. Precizia austriaca nu iarta nimic in calea ei, iar jucatorii romani sunt tamponati, loviti, faultati din toate partile. Ne cam impiedicam, dar nu le permitem nici lor culoare spre a avansa. De altfel, nici partea ofensiva a echipei alb rosie nu este cea mai potrivit aleasa, fiind formata doar din jucatori de mana a 2a.
Ro-ma-ni-a! Ro-ma-ni-a este sustinuta de oameni veniti din Italia special pentru meci, ceea ce arata ca echipa nu este desconsiderata de toti suporterii. Frumoasa atitudinea lor! Si echipa le raspunde prin atacuri din ce in ce mai indraznete, prin actiuni in spatiul portii adverse. In minutul 24, cand portarul austriac greseste fenomenal, Tanase profita marcand printr-o bolta reusita, ce arunca tribunele in culoare si galagie.
E GOL! E GOOOOOOOOOL!! GOL GOL GOL.. reluarea fazei e superba si si GOOOOL. e gol pentru Austria?
Stai, frate. E gluma, nu? Adica in timp ce vedeam reluarea eram calcati in picioare?
Incredibil modul in care inscrie micutul NR 10, care este si el impresionat si alearga naiv spre Piti, imbratisandu-l. Suntem in extaz, dar trebuie sa inghetam instantaneu si sa inchidem gura. Sau mai bine zis, sa-i lasam pe Tamas si pe Rat - Goian sa ne rezolve! Nebunie! Cateva clipe de adrenalina pura, pentru ca in urmatorul minut sa inghetam de uimire cand inscrie Hoffer. Tac. Poate e o farsa.
2-1 in minutul 43. Dubla Hoffer. Si tac. Nu o sa mai zic nimic. Poate doar 'Penibil!'

2 comentarii:

  1. Despre Contra si despre "sacrificiile" lui nu mai scrii nimic? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh, merita si el. S-a sacrificat sa poarte banderola :)) Se retrage in rusine omu`.

    RăspundețiȘtergere

Lasa comentariu