5 apr. 2008

Atentat la campioana

S-a spus dupa meciul catalanilor extraterestri ca norocul lui Rijkaard a fost maret. Si ca poarta lui Manuel Neuer a fost foarte bine plasata in timpul inscrierii golului. Oare?

Desi se discuta de mult timp in presa spaniola de o demitere a antrenorului olandez si desi rezultatele contrazic in permanenta atitudinea de campioni pe care jucatorii o aveau acum cativa ani, echipa se afla intr-un stadiu pe care suporterii refuza sa-l inteleaga. Laporta nici macar asta nu constientizeaza. Oricum actionarii nu au fost niciodata interesati de tactica sau de tehnica pe care antrenorul decide sa o aplice.
Doar in fotbalul romanesc se mai intalnesc astfel de patroni incapatanati care, indiferent de viziunea antrenorului, schimba, “pe banii lor”, definitia completa a titularului.
Nimic mai corect. Oricum clubul este al tau.

Dar cum se rezolva o astfel de situatie atunci cand panorama este Primera Division sau Champions League? Apelezi la un Messi aproape refacut? Asa si? Oricum si cu Messi in primul “11″ ati pierdut in “la primera”. Il astepti pe Deco sa fie reintegrat dupa accidentari? Serios? Cu Deco la mijlocul terenului pierdeai cu Chelsea anul trecut prin optimi.. Nene Rijkaard, ce se intampla?
Cred ca este un atentat la campioana. Si nu presa sau atacurile ETA sunt cele care deregleaza moralul echipei…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa comentariu