5 mar. 2008

Undeva.. candva..



"In lucruri simple ma regasesc.. si cand zambesc si cand traiesc. Doar o clipa mi-e de ajuns sa visez, vreau sa dansez.. nu ma opresc."
Se spune ca lucrurile marunte sunt cele care dau cu adevarat culoare vietii. Zambetul unui copil si o dimineata racoroasa de vara, o iubire patimasa si un sarut furat, o singura stea care straluceste intr-o noapte de iarna si un suspin plin de fiori si placere atunci cand deschizi ochii si realizezi ca ai adormit in bratele lui pe plaja..
Asculta o imagine si priveste o soapta a unui copil cu suflet de femeie. Asculta cantecul mintii ei de copil :
Sa te trezesti dimineata pe plaja... sa privesti rasaritul si sa visezi ca tii soarele in mana. Sa simti nisipul ud in timp ce alergi pe faleza pustie si racoroasa. E dimineata abia, trebuie sa te invelesti cu caldura trupului persoanei iubite, soarele va aparea mai tarziu putin. Pana atunci, uita-te in jurul tau si .. incearca sa memorezi modul in care se sparg valurile la tarm. E o senzatie unica si speciala.
Iti tremura picioarele.. iti este frig sau te cuprind fiorii cand vezi o mare asa MARE in fata ta?
La cativa nori departare va aparea si soarele. Dar pana atunci bucura-te de peisaj. Se vede o barca in departare, si daca intinzi putin mana, ti se pare ca ai cuprins-o.. Desi incerci sa desenezi o inima mare pe nisipul rece si intepator, apa iti naruie sansa de a capta aceasta imagine unica intr-o poza. Uita-te in departare! Nu.. soarele inca nu a aparut, dar se aud stoluri de pasari. Te sperie? Ele nu se sperie de nimic.. Marea e viata lor, sunetul ascutit al marii cand se sparge de tarm este fiorul lor de o viata, este ceea ce ii face sa zboare spre zari timide, necunoscute inca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa comentariu